top of page

Biedrība BJC "Dari Vari" saņem Rīgas domes pateicības rakstu


Ar lielu lepnumu vēlos paziņot, ka Biedrība saņēma Rīgas domes pateicības rakstu par nesavtīgām pūlēm un ievērojamo ieguldījumu sabiedrības labklājības vairošanā un brīvprātīgā darba veicināšanā Rīgas valstspilsētas pašvaldībā.

Šodien Rātsnamā pl. 13:00, kā iecerēts, norisinājās Rīgas brīvprātīgā darba veicēju un organizētāju godināšanas pasākums .

Svinīgajā ceremonijā uzrunu teica Rīgas domes priekšsēdētājs Mārtiņš Staķis, brīvprātīgajiem un organizāciju pārstāvjiem pasniedzot Rīgas domes pateicības rakstus un piemiņas veltes. Iedvesmojošus vārdus bilda arī Nodarbinātības valsts aģentūras brīvprātīgo projekta “brīvprātīgie.lv” vadītājs Ints Teterovskis. Pasākumu vadīja Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Kultūras pārvaldes Sabiedrības integrācijas un līdzdalības nodaļas vadītāja Ilze Meilande. Par muzikālo noformējumu parūpējās divi brīnišķīgi brāļi koklētāji – Pāvula Jurjāna Mūzikas skolas 4. klases skolēns Olivers Ģigulis, atskaņojot latviešu tautas dziesmu “Tumša nakte, zaļa zāle”, un Pāvula Jurjāna Mūzikas skolas 2. klases skolēns Teodors Ģigulis, izpildot Lindas Vudas skaņdarbu “Dūdas”. https://www.facebook.com/brivpratigie/posts/333936272072832

2 views0 comments
bottom of page