top of page

Nodarbība Erasmus+ jauniešu mobilitātes projektu darbnīca 1. un 2. daļa

06. un 07. jūlijā Biedrība “Bērnu un jauniešu centrs “Dari Vari””, projekta “Darām kopā” ietvaros aicina Jauniešus pieteikties aizraujošai nodarbībai par Erasmus+ projektiem to izstrādi, vadīšanu un iespējām iesaistīties projektu tapšanā. Nodarbības notiks Liepas jauniešu centrā “Apelsīns”, Rūpnīcas ielā 12, Liepā, Liepas pagastā, Cēsu nov.

KO DARĪSIM/ KO IEGŪSI NODARBĪBĀ?

Iesildīsimies ar “enerdžaizeriem” un “ledlaužiem”

Kopā ar pieredzējušiem Erasmus+ projektu izstrādātājiem un vadītājiem Maiju Ozoliņu un Niku Ozoliņu iepazīsim ar Erasmus+ jauniešu apmaiņas projektiem un to nepieciešamību.

1. DAĻA (6.07.2022)

Izmantojot neformālās izglītības metodes - ekokartes veidošana, vienas pieturas darbnīcu u.c. jauniešiem būs iespēja apgūt un saprast kas ir Erasmsu+ jauniešu apmaiņas programmas, kādiem atbalsta pasākumiem pieejams finansējums ,dalīsimies pieredzes stāstos, un kopā ģenerēsim idejas projekta tapšanā un organizēšanā.

2. OTRĀ DAĻA (07.07.2022

Izmantojot neformālās izglītības metodes – risināsim uzdevumu bingo, ceļojumu soma u.c.- jauniešiem būs iespēja apgūt un jau uzskicēt nākotnes projektu idejas, iepazīties ar projektu aizkulisēm , no pieredzes stāstiem uzzināt kā jaunieši gatavojas projektiem, un kas jādara pēc projekta beigām!

Sniegsim atgriezenisko saiti Mentimeter un Padlet aplikācijās

KĀ PIETEIKTIES?

Sūtot ziņu uz biedrības Facebook, Instagram vai zvanot 20328829 (nodarbību vadītājai Maijai Ozoliņai)

Īpaši aicinām, katrai nodarbībai pieteikties vismaz 3 brīvprātīgos jauniešus, kuriem dosim iespēju apgūt organizatoriskās, nodarbību plānošanas, sagatavošanas un realizēšanas prasmes.

NODARBĪBAS PROGRAMMA (pirmā diena):

16:00 - Reģistrēšanās pasākumam – parakstu lapu aizpildīšana un iepazīšanās ar plānu

16:15 - Enerdžaizeri un ledlauži

16:30 - Kas ir Erasmsu+ jauniešu apmaiņas, kādiem atbalsta pasākumiem pieejams finansējums

17:30 Pauze

17:45- Klausīsies pieredzes stāstos, veidosim idejas, kā jaunieši var iesaistīties projekta tapšanā un organizēšanā.

18:45 Atgriezeniskā saites sniegšana

NODARBĪBAS PROGRAMMA (2. diena ):

16:00 - Reģistrēšanās pasākumam – parakstu lapu aizpildīšana un iepazīšanās ar plānu

16:15 - Enerdžaizeri un ledlauži

16:30 - “Mana Erasmus ideja”, projekta plānošana

17:30 Pauze

17:45- Plānosim nacionālo vakaru. Apgūsim projekta publicitātes paņēmienus .

18:45 Atgriezeniskā saites sniegšana

Informējam, ka pasākuma laikā tiks veikta pasākuma fotografēšana un video filmēšana, sagatavotie materiāli tiks izvietoti biedrības tīmekļvietnē, sociālajos tīklos, informatīvajos materiālos projekta publicitātes nolūkos.

Projektu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Sabiedrības integrācijas fonda Latvijas valsts budžeta finansētās programmas „NVO fonds” projekts “Darām kopā”, projekta Nr. 2022.LV/NVOF/MAC/16/14



21 views0 comments
bottom of page