top of page

Nodarbība “Pārvērt emocijas spēkā!" Atskaite

Updated: Mar 28, 2023

25.03.2023. Rīgas jauniešiem, noritēja 5-6 nodarbība, četru stundu garumā.

Nodarbība “Pārvērt emocijas spēkā!"”, RPBJC struktūrvienībā “Jauniešu atbalsta centrs”, Imantas 7.līnija 4, Rīga.

Nodarbībās piedalījās 16 jaunieši no “Jauniešu atbalsta centrs”, “Vita”, “Apīte”, “Imanta” vecumā no 14-24 gadiem. Paldies 3 brīvprātīgajiem, kuri palīdzēja sagatavot un realizēt nodarbību, tā apgūstot plānošanas un realizēšanas prasmes.

Nodarbību vadīja Agnese Ditke izmantojot ar improvizācijas terapijas metodēs.

Nodarbības laikā jaunieši apguva prasmes apzināties sevi telpā un mijiedarbībā ar citiem. Mācījās nosaukt emocijas un novērot, kā emocijas maina savstarpējo komunikāciju.

Ar improvizācijas un iejušanās uzdevumiem tika trenētas radošās izpausmes un spēja pasniegt sevi publiski, kā arī novērošanas prasmes un spēja formulēt novērojumos balstītu viedokli.

Nodarbības noslēgumā jaunieši izmēģināja veselīgus veidus emociju izlādei.

Kā lielāko ieguvumu no nodarbības jaunieši norādīja pozitīvas emocijas un iespēju iejusties dažādās lomās un pavērot savas un citu emocijas. Tāpat par vērtīgu tika atzīta lomu izspēle ar improvizācijas elementiem, kas deva impulsu radošām izpausmēm un apzinātākai sevis pasniegšanai.

Ja arī Tev ir interese kopīgi apgūt jaunas prasmes, iepazīties ar citiem jauniešiem vai iemācīties kādu gardu recepti, droši piesakies uz mūsu nodarbībām!


Nodarbības finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Sabiedrības integrācijas fonda Latvijas valsts budžeta finansētās programmas „NVO fonds” projekts " Jauniešu aktivitātes Darām kopā ", projekta Nr. 2023.LV/NVOF/MAC/017/43










30 views0 comments
bottom of page