top of page

Pilsoniskās līdzdalības nodarbība jauniešiem "Atbalsts Ukrainai" JAC


Hei jaunieti!

Aicinām pieteikties uz nodarbībām! Biedrības “Bērnu un jauniešu centrs “Dari Vari””, projekta “Darām kopā” ietvaros organizē 72 nodarbību ciklu par pilsoniskās līdzdalības aktivitātēm, jauniešiem Rīgā un Vidzemē!

KAS: Pilsoniskās līdzdalības nodarbība Jauniešiem «Atbalsts Ukrainai» KAD: 26.februārī plkst. 13:00-17:00 KUR: Imantas 7.līnija 4, Rīgā, LV-1083 KAM: Rīgas pašvaldības bērnu un jauniešu centru sociāla riska bērniem un jauniešiem 10-25 gadus jaunam interesentam, kuri vēlas uzzināt par kā uztvert, kas notiek Ukrainā un kā prast analizēt lielo ziņu plūsmu un atšķirt dezinformāciju no patiesības. KO DARĪSIM/ KO IEGŪSI NODARBĪBĀ, runāsim par: Ko tu par to domā? Kā tu vari palīdzēt? Kā tev būtu jārīkojas? Dezinformācija!

KĀ PIETEIKTIES: sūtot ziņu biedrībai Facebook, instagram vai zvanot 27566777 (nodarbību vadītājs Edgars Muktupāvels)

Īpaši aicinām, katrai nodarbībai pieteikties vismaz 3 brīvprātīgos jauniešus, kuriem dosim iespēju apgūt organizatoriskās, nodarbību plānošanas, sagatavošanas un realizēšanas prasmes.

Projekta “Darām kopā” ietvaros, no 2022.gada februāra līdz oktobrim, būs iesēja iesaistīties 72 nodarbībās, kuras vadīs apmācību vadītājs Edgars Muktupāvels.

Nodarbības Rīgas pašvaldības bērnu un jauniešu centru sociāla riska bērniem un jauniešiem no 10-25 gadu veciem notiks RPBJC struktūrvienībā “Jauniešu atbalsta centrs” (JAC).

Pilsoniskās līdzdalības nodarbībās jauniešiem: Apgūsim -finanšu pratību, finanšu plānošanu, pārtikas preču iegādes plānošanu, ēdiena gatavošanu, galda kultūru, savas vides sakopšanas nozīmi, komunikācijas un sastrādāšanās prasmes, demokrātijas izpratni, kā arī daudz citas ikdienā noderīgas prasmes;

Nodarbībās strādājam ar neformālās izglītības metodēm, kas nozīmē 20% teorijas un 80% praktisku darbošanos.

Informējam, ka pasākuma laikā tiks veikta pasākuma fotografēšana un video filmēšana, sagatavotie materiāli tiks izvietoti biedrības tīmekļvietnē, sociālajos tīklos, informatīvajos materiālos projekta publicitātes nolūkos.

Projektu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Sabiedrības integrācijas fonda Latvijas valsts budžeta finansētās programmas „NVO fonds” projekts “Darām kopā”, projekta Nr. 2022.LV/NVOF/MAC/16/14 #NVOfonds2022

4 views0 comments
bottom of page