top of page

“Pilsoniskās sabiedrības aktivitāte senioriem “Jūrmalas sociālo pakalpojumu centrs “Jaundubulti””

Updated: Apr 29, 2022

26.04.2022 no 11:00-14:00 ir noritējusi “Pilsoniskās sabiedrības aktivitāte senioriem “Jūrmalas sociālo pakalpojumu centrs “Jaundubulti”” Nr.2, Strēlnieku prospektā 38, Jūrmalā.

Aktivitātē piedalījās 17 pansionāta iedzīvotāji un 7 brīvprātīgie.

Brīvprātīgie iekārtoja teritoriju dažādiem sporta veidiem (krikets, boulings, florbols), kā arī vadīja aktivitātes senjoriem. Skaidroja noteikumus, mācīja katru sporta veidu, kā tas jāspēlē, un arī palīdzēja ar padomiem. Pēc aktīvas sportošanas jaunieši ar vadītāju uzdeva senjoriem dažādas mīklas par Lieldienām, kā arī pastāstīja par dažādām Lieldienu tradīcijām.

Pēc aktivitātēm iemītnieki pusdienās tika cienāti ar baznīcā svētītiem kuličiem.

Dažiem no jauniešiem šī bija pirmā pieredze, ko ieguva, darbojoties ar senjoriem. Viņiem bija iespēja mācīties prasmi uzklausīt, aprunāties, palīdzēt pārvietoties. Šī nodarbība bija ieguvums kā senjoriem tā jauniešiem. Jaunieši atzina, ka tā ir lieliska pieredze, kas sagādā patiesu prieku visiem dalībniekiem. Mūsu veikumu atzinīgi novērtēja arī iestāde:


Projektu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Sabiedrības integrācijas fonda Latvijas valsts budžeta finansētās programmas „NVO fonds” projekts “Darām kopā”, projekta Nr. 2022.LV/NVOF/MAC/16/14



19 views0 comments
bottom of page