top of page

Pilsoniskās sabiedrības līdzdalības aktivitāšu iespējās 02.2023

Updated: Feb 18, 2023

  1. Biedrība “Latvijas Mazpulki” izsludina jaunatnes iniciatīvu pasākumu “Projektu nakts”!


Pasākums norisināsies 24 stundu garumā 15.martā (no plkst. 13:00) un 16.martā (līdz plkst. 13:00), Džūkstes pamatskolā, Džūkstes pagasts, Tukuma novads.

“Projekta nakts” tiek īstenota ar mērķi radīt jaunas jauniešu iniciatīvas savā novadā, tādējādi veicinot pilsonisko līdzdalību, iesaistoties kopienas dzīves uzlabošanā.

Dalībnieki var ierasties bez projekta idejas un to izdomāt “Projektu nakts” laikā.

Vairāk info šeit:

Piesakies šiet:



2. Mācību vizīte Čehijā par “Eiropas Solidaritātes korpuss” brīvprātīgā darba organizēšanu


Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra (JSPA) aicina jaunatnes darbiniekus, jaunatnes lietu speciālistus, jauniešu līderus, jauniešu projektu koordinatorus un īstenotājus pieteikties starptautiskai mācību vizītei par programmas “Eiropas Solidaritātes korpuss” brīvprātīgā darba organizēšanu. Tā norisināsies no 17. līdz 21. aprīlim dažādās Čehijas pilsētās. Mācību vizītei iepriekš nepieciešams reģistrēties, līdz 24. februārim aizpildot pieteikuma anketu SALTO Resursu centra tīmekļa vietnē.


Vairāk info šeit: https://ej.uz/vebinarscehija


3. Vebinārs “Brīvprātīgā darba ieguvumi“

Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra (JSPA), atbalstot darba ar jaunatni attīstību, organizēs astoņu vebināru ciklu “Darbs ar jaunatni šodien un rīt”. Tajā tiks sniegta noderīga informācija darbā ar jaunatni iesaistītajiem. Vebināri norisināsies laikā no janvāra līdz maijam, katru otro trešdienu plkst.10.30 -12.00. Dalībai vebināros nepieciešams iepriekš reģistrēties.

Vebinārā uzzināsi:

kas ir programmas “Eiropas Solidaritātes korpuss” brīvprātīgā darba projekti;

kā brīvprātīgā darba projektus uzsākt, īstenot un kā tajos iesaistīties;

praktisku ieskatu par projektu norisi, ieguvumiem un izaicinājumiem, klausoties organizāciju un brīvprātīgo pieredzes stāstos.

Vairāk info šeit:




4. Iepazīsti mani - Māris Sprindžuks

Pasākuma būtība: platforma neformālām sarunām brīvā gaisotnē, kurā visi runā viens ar otru kā līdzīgs ar līdzīgu. Jaunieši un lēmumu pieņēmēji pārrunā kādu noteiktu tematu, uzklausa viens otra viedokli un kopā radīta jaunas idejas vai meklē risinājumus jau esošām problēmām.

Vieta: Jauniešu atbalsta centrs (RPBJC) Imantas 7 līnija – 4, Rīga Laiks: 10.03.2023. plkst.: 14:30.

Viesis: Māris Sprindžuks (Apvienotais saraksts)

Organizētājs: BJC Dari Vari

Vairāk info šeit:



Par biedrības “Dari Vari ” pasākumiem meklē informāciju mūsu Facebook un Instagram kontos vai mājas lapā www.darivari.lv



10 views0 comments
bottom of page