top of page

Pilsoniskās līdzdalības nodarbība Jauniešiem "Kampaņu aktīvisms"


Biedrība “Bērnu un jauniešu centrs “Dari Vari””, projekta “Darām kopā” ietvaros aicina Tevi pieteikties aizraujošai nodarbībai meklējot atbildes uz jautājumu: "Kas ir kampaņu aktīvisms??"

KAD: 21.04.2022. plkst. 16:00-19:00

KUR: Apes ielā 8, Rīgā

KAM: Rīgas pašvaldības bērnu un jauniešu centru sociāla riska bērniem un jauniešiem 10-25 gadus jaunam interesentam, kuri vēlas uzzināt, kas ir Kampaņu aktīvisms, kas iet zem šīs pilsoniskās aktivitātes un ar ko katra atšķiras.

KO DARĪSIM/ KO IEGŪSI NODARBĪBĀ,

Kopā noskaidrosim:

Kas ir sapulce?

Kas ir gājiens?

Kas ir pikets?

KĀ PIETEIKTIES: sūtot ziņu biedrībai Facebook, instagram vai zvanot 27566777 (nodarbību vadītājs Edgars Muktupāvels)

Īpaši aicinām, katrai nodarbībai pieteikties vismaz 3 brīvprātīgos jauniešus, kuriem dosim iespēju apgūt organizatoriskās, nodarbību plānošanas, sagatavošanas un realizēšanas prasmes.

NODARBĪBAS PROGRAMMA:

16:00 pulcēšanās un reģistrācija

16:30 maltītes gatavošana

17:30 uzspēlēsim četru stūru spēli ar apgalvojumiem

(izmantosim mentimeter. com)

18:30 Dalīsimies iespaidos par paveikto un uzzināto

Informējam, ka pasākuma laikā tiks veikta pasākuma fotografēšana un video filmēšana, sagatavotie materiāli tiks izvietoti biedrības tīmekļvietnē, sociālajos tīklos, informatīvajos materiālos projekta publicitātes nolūkos.

Projektu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Sabiedrības integrācijas fonda Latvijas valsts budžeta finansētās programmas „NVO fonds” projekts “Darām kopā”, projekta Nr. 2022.LV/NVOF/MAC/16/14

24 views0 comments
bottom of page