top of page

Pilsoniskās sabiedrības līdzdalības aktivitāšu iespējas.

23.05.2023

Biedrības JC ”Dari Vari” projekts jauniešiem “Jauniešu aktivitātes Darām kopā” ietvaros vienu reizi mēnesī informējam jauniešus par pilsoniskās sabiedrības līdzdalības aktivitāšu iespējām.


  1. Sadraudzības bumba 2023


Biedrība "Jauniešu centrs "Dari vari""", ar lielu prieku vēlamies paziņo, ka esam sākuši strādāt pie lieliska pasākuma organizēšanas - Sadraudzības bumbas turnīra 2023!

Jau ceturto gadu draudzīgi pavadīsim vasaru!


Vairāk info šeit: https://ej.uz/dr105



  1. Brīvprātīgais darbs Rīgas pašvaldības sociālās aprūpes institūcijās

Ja vēlies sniegt palīdzīgu roku senioriem un bērniem, tad pievienojies mūsu brīvprātīgajiem, kuri apmeklē Rīgas sociālās aprūpes institūcijas - RSAC Mežciems, RSAC Gaiļezers, RSAC Stella maris, Rīgas pašvaldības bērnu un jauniešu centrus, Rīgas patversmi un Rīgas 1.slimnīcu.

Brīvprātīgie sniedz emocionālu atbalstu, sirsnību, sarunājoties un mazinot cilvēku vientulību, ejot pastaigās, lasot priekšā grāmatas u.tml.

Brīvprātīgajiem tiek nodrošinātas regulāras apmācības, darba apģērbs un apliecības.

Vairāk info šeit: https://ej.uz/dr102



  1. Hakatons HackCodeX 2023 meklē brīvprātīgos

Meklējam brīvprātīgo komandu vasaras hakatonam un IT forumam HackCodeX, kas norisināsies no 3. - 5. jūnijam, Hanzas Peronā.

Papildus info:

https://ej.uz/dr101


4. Grafiti meistarklase "Aptver"


Pievienojies, lai ar ielu mākslas palīdzību parādītu daudzveidības skaistumu. Nesatraucies, ja Tev nav pieredzes, būs iespēja praktiski apgūt šo mākslu procesā ar pieredzējuša mākslinieka atbalstu.

Dalība pasākumā ir bez maksas. Pasākums notiks latviešu un angļu valodā.

Pieteikšanās līdz 25.maijam - https://ej.uz/grafitimeistarklaseAptver


Vairāk info:https://ej.uz/dr103


5. Atvērto durvju diena

Interesē studijas Turībā?

Aicinām topošos studentus uz Atvērto durvju dienu, lai klātienē iepazītos ar studiju programmu piedāvājumu.

Atvērto durvju dienās uzzināsi vairāk par Turības kvartālu, lieliskajiem pasniedzējiem, studiju programmām, starptautiskajām studiju iespējām, par studentu aktivitātēm Studējošo pašpārvaldē un vēl daudzus citus faktus un stāstus.

Vairāk info šeit: https://ej.uz/dr104


Par biedrības “Dari Vari ” pasākumiem meklē informāciju mūsu Facebook un Instagram kontos vai mājas lapā www.darivari.lv




20 views0 comments
bottom of page