top of page

Biedrības JC ”Dari Vari” projekts jauniešiem “Jauniešu aktivitātes Darām kopā” ietvaros vienu reizi mēnesī informējam jauniešus par pilsoniskās sabiedrības līdzdalības aktivitāšu iespējām.

27.02.2024

Biedrības JC ”Dari Vari” projekts jauniešiem “Jauniešu aktivitātes Darām kopā” ietvaros vienu reizi mēnesī informējam jauniešus par pilsoniskās sabiedrības līdzdalības aktivitāšu iespējām.


  1. Kļūsti par jauno līderi!


Šī ir tava iespēja atklāt savu potenciālu un radīt pozitīvas pārmaiņas.✨

Ja esi enerģisks un ambiciozs jaunietis vecumā no 15 līdz 21 gadam, aicinām pievienoties mūsu programmai jaunajiem līderiem!


Vairāk info šeit: https://ej.uz/dr00001 


2. DARBA TINDERIS


Darba Tinderis - jauns darbs tikai pāris klikšķu attālumā!

Meklē darbu? Reģistrējies Darba Tinderī, svaipo vakances, plāno darba intervijas un meklē savu perfekto darba ‘match’ no 28. februāra līdz pat 20. martam!

Šoreiz Darba Tinderis tiek rīkots sadarbībā ar RTU “Karjeras dienu”, tāpēc mūsu platformā varēsi atrast īpaši daudz vakances tieši IT, inženierzinātņu, finanšu un analītikas, būvniecības un fiziskā darba jomās. Protams, atrast varēsi arī mārketinga, pārdošanas, klientu atbalsta un citu jomu vakances.

Vairāk info šeit:https://ej.uz/dr00002   

3. Kļūsti par jauno līderi!

Trīs dienu apmācības (11.-13. marts, viesu mājā “Laba Pirts”). Šī ir iespēja foršā kompānijā sevi attīstīt un, iespējams, uzzināt ko pavisam jaunu par jauniešu iespējām. Kopā ar ekspertiem iedziļināsimies līderības un publiskās runas mākslā, kā arī kārtīgi sagatavosimies nākamajam solim.


4. Attīsti uzņēmējdarbības un digitālās prasmes tiešsaistes izlaušanās istabās!


CO-ART projekta ietvaros ir radītas inovatīvas tiešsaistes izlaušanās istabas, kuru mērķis ir ar spēļošanas metožu palīdzību attīstīt uzņēmējdarbības un digitālās prasmes jauniešiem bez nodarbinātības, kā arī pašnodarbinātajiem kultūras un radošo industriju pārstāvjiem.

Vairāk info šeit: https://ej.uz/dr00004 


5 . Austria ESC Volunteering

Ilgums: 12 mēneši, 2024. gada maijs–2025. gada aprīlis

Apraksts: Jauniešu centrs Echo ir vieta, kur jaunieši var pavadīt brīvo laiku un iesaistīties tādās aktivitātēs kā spēles, aktivitātes iekštelpās un ārā, sports, koka un metāla darbnīcas, velosipēdu remonts, gatavošanas nodarbības, aktivitātes zēniem* un tikai meitenes*. ECS brīvprātīgā uzdevums ir atbalstīt komandu un viņu ikdienas darbu, palīdzēt semināros un projektos, iniciēt savus projektus.

Vairāk info: https://ej.uz/dr00005 


Par biedrības “Jauniešu centrs “Dari Vari”” pasākumiem meklē informāciju mūsu Facebook un Instagram kontos vai mājas lapā www.darivari.lv

Publikācijas izveidi finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Sabiedrības integrācijas fonda Latvijas valsts budžeta finansētās programmas „NVO fonds” projekts " Jauniešu aktivitātes Darām kopā ", projekta Nr. 2023.LV/NVOF/MAC/017/43






19 views0 comments
bottom of page