top of page

informējam jauniešus par pilsoniskās sabiedrības līdzdalības aktivitāšu iespējām.

Biedrības JC ”Dari Vari” projekts jauniešiem “Jauniešu aktivitātes Darām kopā” ietvaros vienu reizi mēnesī informējam jauniešus par pilsoniskās sabiedrības līdzdalības aktivitāšu iespējām.


  1. .Jauniešu izaugsmes darbnīca “Karjeras telpa”

Biedrība “Jauniešu centrs “Dari Vari””, projekta “Jauniešu aktivitātes Darām kopā” ietvaros aicina Tevi pieteikties darbnīca “Karjeras telpa”

KAD? 2023. gada 30.septembrī no plkst.13.00

KUR? Rīgas Pašvaldības bērnu un jauniešu centrs struktūrvienībā "Jauniešu atbalsta centrs", Imantas 7 līnija 4, Rīgā.

Nodarbību vadīs Edgars Muktupāvels sadarbībā ar karjeras konsultanti un jaunatnes lietu speciālisti Solveigu Kotāni-Dauksti

KAM? 12-25 gadīgiem jauniešiem, kuriem ir svarīga sava personīgā izaugsme karjeras plānošanas ceļā, kuriem kopā ar citiem jauniešiem ir saistoši baudīt neformālu atmosfēru ar iespēju diskutēt par karjeras iespējām un izaicinājumiem, vairāk iepazīt un atklāt sevi, rast atbildes uz sev svarīgiem jautājumiem, apgūt karjeras plānošanas prasmes


Vairāk info šeit: https://ej.uz/darivari0105



2. VIVID VISION


Gribi zināt, kā kļūt par sociālo uzņēmēju?

Gribi darīt labu sev un citiem?

Tev ir 16–25 gadi?


Piesakies uz VIVID VISION darbnīcu: https://ej.uz/vivid_vision


Tu konsultēsies pie lieliskiem biznesa ekspertiem, piedalīsies aizraujošās interaktīvās nodarbībās, sajutīsi pozitīvu pārmaiņu iespējas savā dzīvē!


14. un 15. oktobrī, Rīgā, Lāčplēša iela 75-1b

Dalība - bez maksas.


3. DARBA TINDERIS

Kas ir Darba Tinderis?

Darba Tinderis ir tiešsaistes platforma - darbatinderis.lv, kura izveidota pēc iepazīšanās aplikāciju principa. “Svaipojot” platformā varēsi redzēt tās darba iespējas, kurās interese ir bijusi abpusēja – gan no Tavas, gan no uzņēmuma pārstāvja puses.

Mēneša laikā Tev būs iespēja atrast darbu vairāk kā 10 dažādās jomās, sākot ar iespējām mārketinga, IT vai tūrisma jomā un beidzot ar tehniskākiem, finanšu darbiem. Platformā ir iespējams vienuviet ne tikai izveidot savu profilu, kas aizstāj neskaitāmu CV un motivācijas vēstuļu radīšanu, ātri un viegli pieteikties vakancēm, bet arī veikt nākamo soli - ērti sarunāt tiešsaistes tikšanos ar potenciālo darba devēju.

Vairāk info: https:/j.uz/darivari0101



4. Mācības programmas “Eiropas Solidaritātes korpuss” brīvprātīgo mentoriem


Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra (JSPA) aicina pieteikties mentorus, projektu koordinatorus un citus darbiniekus, kas ir atbildīgi par mācīšanās procesu un/vai ir brīvprātīgā darba veicēja atbalsta persona, mācībām programmas “Eiropas Solidaritātes korpuss” brīvprātīgo mentoriem. Mācības norisināsies klātienē no 2023. gada 5. oktobra līdz 7. oktobrim Pierīgā (mācību norises vieta tiks precizēta).



Vairāk info šeit: https://ej.uz/darivari0102



5 . Izstāde "Zinātne Latvijai 2023"

Izglītības un zinātnes ministrijas veidotā izstāde “Zinātne Latvijai 2023”, kas vēsta par divpadsmit Latvijas un diasporas pētniekiem un pētniecēm no dažādām zinātnes jomām, līdz 6. oktobrim apskatāma Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātē (LBTU), Lielajā ielā 2, Jelgavā, 2. stāvā Aulas foajē. Izstādes atklāšana notiks rīt, 26. septembrī, plkst. 11.30 – aicināts ikviens interesents.

Vairāk info: https://ej.uz/darivari0104



Nodarbības finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Sabiedrības integrācijas fonda Latvijas valsts budžeta finansētās programmas „NVO fonds” projekts " Jauniešu aktivitātes Darām kopā ", projekta Nr. 2023.LV/NVOF/MAC/017/43


Par biedrības “Dari Vari ” pasākumiem meklē informāciju mūsu Facebook un Instagram kontos vai mājas lapā www.darivari.lv





8 views0 comments
bottom of page