top of page

Informējam jauniešus par pilsoniskās sabiedrības līdzdalības aktivitāšu iespējām.

Updated: Oct 31, 2023

Biedrības JC ”Dari Vari” projekts jauniešiem “Jauniešu aktivitātes Darām kopā” ietvaros vienu reizi mēnesī informējam jauniešus par pilsoniskās sabiedrības līdzdalības aktivitāšu iespējām.


  1. Brīvprātīgais darbs Rīgas pašvaldības sociālās aprūpes institūcijās


Ja vēlies sniegt palīdzīgu roku senioriem un bērniem, tad pievienojies mūsu brīvprātīgajiem, kuri apmeklē Rīgas sociālās aprūpes institūcijas - RSAC Mežciems, RSAC Gaiļezers, RSAC Stella maris, Rīgas pašvaldības bērnu un jauniešu centrus, Rīgas patversmi un Rīgas 1.slimnīcu.


Vairāk info šeit:https://ej.uz/dr05


2. Sagatavošanas kursi gleznošanā


Esi vecumā no 14 līdz 25 gadiem un vēlies iestāties kādā no mākslas vidusskolām vai trenējies citiem pārbaudījumiem mākslā?

Pievienojies bezmaksas gleznošanas nodarbībām katru trešdienu 18.30 - 19.40 Tehniskās jaunrades namā "Annas 2"!

Vairāk info šeit:https://ej.uz/dr07


3. Lāčplēša dienai veltītie pasākumi Rīgā 11. novembrī

11. novembrī Rīgā ar pašvaldības atbalstu notiks virkne Lāčplēša dienai veltītu pasākumu. Ar plašāku pasākumu programmu var iepazīties detalizētāk:


Vairāk info šeit: https://ej.uz/dr098




4. Aicinām iesaistīties iniciatīvās!


Bezpeļņas sabiedriskā labuma nevalstiskā organizācija “Sabiedrības līdzdalības Fonds”, kas plašāk atpazīstama ar platformu ManaBalss.lv, ir dibināta 2011. gadā. Laikam ejot, tā kļuvusi par organizāciju, kura veido un attīsta digitālās demokrātijas rīkus, veicinot iedzīvotāju iesaisti politiskajos lēmumos.


Vairāk info šeit: https://ej.uz/dr097



5 .DIGITĀLAIS NOVEMBRIS 2023

Francijas institūta un Francijas kultūras tīkla ārvalstīs ikgadējais pasākums Digitālais novembris ir digitālo kultūru svētki visās to izpausmēs.

Šis notikums iegūst arvien lielāku popularitāti, 2022. gadā tas notika 80 valstīs un 130 pilsētās gan klātienē, gan tiešsaistē.

Arī šogad Francijas institūts Latvijā tāpat kā iepriekšējos gados, piedāvā daudzveidīgu un starpdisciplināru pasākumu kopumu.

Vairāk info: https://ej.uz/dr2023



Nodarbības finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Sabiedrības integrācijas fonda Latvijas valsts budžeta finansētās programmas „NVO fonds” projekts " Jauniešu aktivitātes Darām kopā ", projekta Nr. 2023.LV/NVOF/MAC/017/43


Par biedrības “Dari Vari ” pasākumiem meklē informāciju mūsu Facebook un Instagram kontos vai mājas lapā www.darivari.lv










16 views0 comments
bottom of page