top of page

Informējam jauniešus par pilsoniskās sabiedrības līdzdalības aktivitāšu iespējām.

Biedrības JC ”Dari Vari” projekts jauniešiem “Jauniešu aktivitātes Darām kopā” ietvaros vienu reizi mēnesī informējam jauniešus par pilsoniskās sabiedrības līdzdalības aktivitāšu iespējām.


  1. Bezmaksas klātienes nodarbības ar mērķi paaugstināt finanšu pratību investīciju jomā


Latvijas vidusskolās tiks organizētas bezmaksas klātienes nodarbības ar mērķi paaugstināt finanšu pratību investīciju jomā. Pirmajā posmā piedalīsies 20 skolas. “Nauda, kas netiek investēta – tā ir kā zeme, kas jums pieder, bet netiek apstrādāta: skaisti, taču bezjēdzīgi un ar katru gadu vairāk aizaug. Latvijas Bankas jaunākais pētījums liecina, ka par ieguldījumiem akcijās neko nav dzirdējuši 43% Latvijas iedzīvotāju, bet par parādzīmēm – 47%. Savukārt akcijās un parādzīmēs ieguldījumus veic tikai katrs simtais iedzīvotājs, stāsta pieredzējušais investors un Investoru Kluba izpilddirektors Kaspars Peisenieks.

Vairāk info šeit: https://ej.uz/dr2024-07 


2. Kļūsti par robežsargu!


Kļūt par robežsargu var ikviens Latvijas pilsonis ar vidējo izglītību vecumā no 18 līdz 40 gadiem.

Līdz 2024.gada 2.februārim Valsts robežsardzes koledžā norisinās papilduzņemšana mācībām profesionālās tālākizglītības programmā „Robežapsardze”.


Vairāk info šeit:https://ej.uz/dr2024-08    


3. Brīvprātīgais darbs pasākuma rīkošanā Tukumā

Sveicieni no TrekTours brīvprātīgo koordinatoru komandas un tās pārstāvjiem! Šoreiz tiekamies TrekTours Tukumā'24 ! Aicinām pievienoties Brīvprātīgo komandai Tukuma pārgājienā 9.-11.februārī. 

Vairāk info šeit: https://ej.uz/dr2024-09 


4. Izstāde "SKOLA 2024"


Plaša informācija par mācībām Latvijā un ārzemēs, tikšanās ar skolu pārstāvjiem, dažādas pašrealizācijas iespējas, profesiju pielaikošana, karjeras konsultācijas, paraugdemonstrējumi, konkursi, interesantas diskusijas un iedvesmas forums jauniešiem – to visu piedāvās gada nozīmīgākais izglītības pasākums – izstāde “Skola 2024”, kas notiks no 23. līdz 25. februārim Ķīpsalā.

Vairāk info šeit:https://ej.uz/dr2024-11  



5 .Erasmus internships in one place!

ErasmusIntern.org nodrošina vietu, kur uzņēmumi un organizācijas var publicēt savus prakses piedāvājumus un meklēt praktikantus, un kur studenti, kuri vēlas stažēties ārzemēs, var iegūt savus profilus, meklēt un pieteikties praksei. vakances. 

Vairāk info:  https://ej.uz/dr2024-12 


Par biedrības “Jauniešu centrs “Dari Vari”” pasākumiem meklē informāciju mūsu Facebook un Instagram kontos vai mājas lapā www.darivari.lv

Publikācijas izveidi finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Sabiedrības integrācijas fonda Latvijas valsts budžeta finansētās programmas „NVO fonds” projekts " Jauniešu aktivitātes Darām kopā ", projekta Nr. 2023.LV/NVOF/MAC/017/43




8 views0 comments
bottom of page