top of page

Informējam jauniešus par pilsoniskās sabiedrības līdzdalības aktivitāšu iespējām.

Biedrības JC ”Dari Vari” projekts jauniešiem “Jauniešu aktivitātes Darām kopā” ietvaros vienu reizi mēnesī





  1. Erasmus jaunajiem uzņēmējiem


Izsludinām pieteikšanos uz programmu “Erasmus jaunajiem uzņēmējiem” jaunajā ciklā!

Tā ir pārrobežu apmaiņas programma, kas dod iespēju jaunajiem uzņēmējiem un tiem, kas tikai gatavojas sākt biznesu, mācīties no pieredzējušiem uzņēmējiem dažādās valstīs. Apmaiņā var doties tikai ar biznesa ideju un jebkurā laikā!



Ar mērķi paplašināt jauniešu zināšanas un veicināt jēgpilnu digitālo prasmju izmantošanu, Samsung aicina skolēnus risināt sabiedrībā aktuālu problēmu – kā rast balansu starp tiešsaistes un bezsaistes dzīvi?


             Vairāk info šeit – https://ej.uz/darivari202401


  1. Akvarīga meklē brīvprātīgos

Ja esi aktīva persona, kurai rūp dzīvnieku labklājība, vēlies iegūt praktisko pieredzi ūdens mājdzīvnieku aprūpē, iesaistīties aktivitātēs, kuras palīdz mūsu izglābtajiem dzīvniekiem un zemūdens pasaulei - nosūti brīva formāta motivācijas vēstuli uz



4.#ESPATS - atrodi savu nākotnes profesiju!

  • Interešu laboratorija

  • Vērtību svērtuve

  • Spēju detektors

  • Karjeras iespēju diagnostika

2) Meklē mācību iespējas.



5.Iepriecini senioru

Aicinām ikvienu interesentu doties uz Rīgas sociālās aprūpes centrs "Mežciems", kuru par mājām sauc gandrīz 200 senjori un cilvēki ar invaliditāti.

  • Kopā spēlēsim galda spēles, parunāsim, lasīsim, iziesim pastaigā centra pagalmā. Sociālās aprūpes centrs "Mežciems". Viņi ļoti priecājas par ciemiņiem. Mīļš vārds, kopā būšana, sarunas un sirds siltums ir vērtīgākās dāvanas, ko varam viņiem dot.

Aktivitāti organizē Baltijas Reģionālais fonds projekta "Iesaisties un esi iesaistīts" ietvaros ar Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras Jaunatnes politikas valsts programmas 2022.-2024. gadam atbalstu.


Vairāk info šeit: https://ej.uz/darivari202405 


Par biedrības “Dari Vari ” pasākumiem meklē informāciju mūsu Facebook un Instagram kontos vai mājas lapā www.darivari.lv


20 views0 comments
bottom of page