top of page

Nodarbība “Pilsoniskā līdzdalības metode “Situācija un darbība”.

Biedrība “Bērnu un jauniešu centrs “Dari Vari””, projekta “Darām kopā” ietvaros aicina jauniešus no 10-25 gadiem pieteikties aizraujošai nodarbībai meklējot atbildes uz jautājumu: Kas ir “Situācija un darbība”? 30.06.2022. RPBJC “Apīte”, Apes iela 8, Rīga, no 16:00 līdz 19:00.


KO DARĪSIM/ KO IEGŪSI NODARBĪBĀ?

Izmantojot neformālās izglītības metodi, “Dialoga aplis” kopā izspēlēsim dažādas dzīves situācijas un analizēsim rīcību modeļus, kurus jaunieši izvēlēsies atbilstoši piedāvātajam gadījumam.

Kā tu rīkosies, ja….

Ko tu ieteiksi, ja…

Tava pirmā doma, ja….

Apgūsi cēloņu seku sakarības, iemācīsies, kādus rīcības modeļus izvēlēties, lai nekaitētu sev un apkārtējiem.

Ja arī tev ir vēlme un interese par pozitīviem risinājumiem dzīves krustcelēs un dažkārt nezini, kurā virzienā doties vai kā rīkoties, pievienojies nodarbībai!

Paralēli apgūsim ēst gatavošanas prasmes un baudīsim gardu, pašu gatavotu maltīti.

KĀ PIETEIKTIES?

Sūtot ziņu biedrībai Facebook, Instagram vai zvanot 27566777 (nodarbību vadītājs Edgars Muktupāvels)

Īpaši aicinām, katrai nodarbībai pieteikties vismaz 3 brīvprātīgos jauniešus, kuriem dosim iespēju apgūt organizatoriskās, nodarbību plānošanas, sagatavošanas un realizēšanas prasmes.

NODARBĪBAS PROGRAMMA: Jauniešu atbalsta centrs

16:00 -16:15 Reģistrēšanās pasākumam – parakstu lapu aizpildīšana un iepazīšanās ar plānu;

16:15 -17:15 Ēdiena gatavošana, baudīšana

17:15 – 18:40 “Dialoga aplis”, kur izvērtēsim esošos rīcības modeļus un veidosim jaunus pozitīvus modeļus dažādām situācijām.

18:40 - 19:00 Atgriezeniskā saite - Kas patika nodarbībā, kādas radās pārdomas?


Informējam, ka pasākuma laikā tiks veikta pasākuma fotografēšana un video filmēšana, sagatavotie materiāli tiks izvietoti biedrības tīmekļvietnē, sociālajos tīklos, informatīvajos materiālos projekta publicitātes nolūkos.

Projektu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Sabiedrības integrācijas fonda Latvijas valsts budžeta finansētās programmas „NVO fonds” projekts “Darām kopā”, projekta Nr. 2022.LV/NVOF/MAC/16/14



8 views0 comments
bottom of page