top of page

Pilsoniskās sabiedrības līdzdalības aktivitātes.

Biedrības BJC ”Dari Vari” Sabiedrības integrācijas fonda finansētais projekts jauniešiem “Darām kopā” ietvaros vienu reizi mēnesī informējam jauniešus par pilsoniskās sabiedrības līdzdalības aktivitāšu iespējām


Līdz 1. jūlijam iespēja pieteikties vasaras festivālam “Projektu nakts 2022”

Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra (JSPA) aicina jauniešus, jaunatnes organizāciju pārstāvjus piedalīties radošā un izglītojošā vasaras festivālā “Projektu nakts 2022”, kas norisināsies šī gada 4. un 5. augustā Siguldas pils kvartālā. Pasākumā neformālā vidē būs iespēja pilnveidot projektu rakstīšanas prasmes, dibināt kontaktus un attīstīt savas idejas.

Pieteikties iespējams līdz 2022.gada 1. jūlijam, aizpildot elektronisku pieteikuma anketu.

Vairāk informācijas:



Baltijas Reģionālais fonds aicina pieteikties

EIROPAS JAUNATNES DIALOGA JAUNIEŠU VĒSTNIEKU PROGRAMMAI!!

Tiek meklēti 20 forši, radoši, mērķtiecīgi un aktīvi 13-25 gadus veci jaunieši no Rīgas, Kurzemes, Zemgales, Vidzemes un Latgales plānošanas reģioniem! Jaunieši no 2022. gada jūnija līdz 2023. gada jūnijam kļūs par Eiropas Jaunatnes dialoga vēstniekiem.


Izmanto iespēju līdzdarboties un apmeklēt pasākumus. Seko līdzi https://www.kopnica.lv/lv un, izvēlies to, kas piemērots tieši Tev!


Rīgas jaunieši aicināti sekot līdzi pasākumiem savās apkaimēs.

Kultūra ir Tev blakus!


Piesakies par brīvprātīgo.

Ja Tev ir vismaz 15 gadi un Tu esi aktīvs, radošs un atbildīgs, tad Tev ir iespēja kļūt par vienu no organizatoru komandas Jāņa Dūmiņa 100-gadei veltītajos Dziesmu svētkos. Pieteikties vari šeit:


Piedalies Biedrības BJC "Dari vari" rīkotajās nodarbībās Rīgā un Vidzemē!

Nodarbības notiek projekta "Darām kopā" ietvaros. Izvēlies sev piemērotāko un piesakies!

Vairāk informācijas biedrības Facebook un Instagram kontos vai mājas lapā


Projektu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Sabiedrības integrācijas fonda Latvijas valsts budžeta finansētās programmas „NVO fonds” projekts “Darām kopā”, projekta Nr. 2022.LV/NVOF/MAC/16/14



28 views0 comments
bottom of page