top of page

Pilsoniskās sabiedrības līdzdalības aktivitāšu iespējās

26.12.2023

Biedrības JC ”Dari Vari” projekts jauniešiem “Jauniešu aktivitātes Darām kopā” ietvaros vienu reizi mēnesī informējam jauniešus par pilsoniskās sabiedrības līdzdalības aktivitāšu iespējām.


  1. Filmu studijas


Pievienojies bezmaksas filmu studijas nodarbībām sev ērtā laikā otrdien, ceturtdien vai piektdien!

Filmu studijā audzēkņi apgūst operatora darba iemaņas, teorētiski un praktiski iepazīstas ar kino un video montāžu, veido savu videoklipu, iepazīstas ar filmu mākslas daudzveidīgajām izpausmes formām un pasaules filmu klasikas meistardarbiem. 

Vairāk info šeit: https://ej.uz/dr2024-01 


2.  Erasmus internships in one place!


ErasmusIntern.org nodrošina vietu, kur uzņēmumi un organizācijas var publicēt savus prakses piedāvājumus un meklēt praktikantus, un kur studenti, kuri vēlas stažēties ārzemēs, var iegūt savus profilus, meklēt un pieteikties praksei.


Vairāk info šeit:https://ej.uz/dr2024-02  


3. Konference "Vai jaunietim ir vieta Latvijas politikā?"

Vai jaunietim ir vieta Latvijas politikā? Vai Latvijas politiskā vide ir ieinteresēta jauniešu pēctecībā? Atbildi un šiem un daudz citiem jautājumiem noskaidro konferencē, kas notiks 20. janvārī plkst. 11:00 Spīķeru koncertzālē. 🤔🪑

Vairāk info šeit: https://ej.uz/dr2024-03


4.  Brīvprātīgais palīdzībai Ukrainas iedzīvotājiem


Aicinām ikvienu Latvijas iedzīvotāju, kurš vēlas sniegt palīdzību ukraiņiem, reģistrēties palidziukrainai.lv!

Ukrainas iedzīvotāji, kuri ierodas Latvijā, bēgot no Krievijas izraisītā kara Ukrainā, lūdzu, reģistrējieties palidziukrainai.lv, lai pieteiktos atbalsta saņemšanai!

Vairāk info šeit:https://ej.uz/dr2024-06 



5 . Foto studijas nodarbības

Apgūsim fotogrāfijas kompozīcijas pamatus un kā darbojas foto kamera. Strādāsim gan foto studijā, gan analogās fotogrāfijas laboratorijā, kā arī dokumentēsim notiekošo sev apkārt un pilsētā. Noslēgumā ikvienam būs iespēja individuāli strādāt pie sava radošā foto projekta.

Vairāk info:  https://ej.uz/dr2024-05 


Par biedrības “Jauniešu centrs “Dari Vari”” pasākumiem meklē informāciju mūsu Facebook un Instagram kontos vai mājas lapā www.darivari.lv

Publikācijas izveidi finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Sabiedrības integrācijas fonda Latvijas valsts budžeta finansētās programmas „NVO fonds” projekts " Jauniešu aktivitātes Darām kopā ", projekta Nr. 2023.LV/NVOF/MAC/017/43




19 views0 comments
bottom of page