top of page

39-40.nodarbība "Ziemassvētku galds - atskats!"

25.12.2023. Rīgas jaunieši vecumā no 13 līdz 23 gadiem tikās RPBJC struktūrvienībā “Jauniešu atbalsta centrs”, Imantas 7.līnija 4, Rīga, lai iesaistītos nodarbībā “Ziemassvētku galds - atskats!””.

Nodarbību vadīja Edgars Muktupāvels sadarbībā brīvprātīgajiem.

        Kā jau gadam noslēdzoties arī šogad tikāmies ar jauniešiem nodarbībā, lai pārrunātu kādi ir jauniešu sasniegumi 2023.gadam noslēdzoties.

Jaunieši mācās, strādā, piedalās dažādās aktivitātes. Viss spilgtāk jauniešiem atmiņās ir:

futbola turnīrs "Sadraudzības bumba 2023",

pansionātu apmeklējums un iespēja kontaktēt ar senjoriem,

gada sākumā tikšanās ar dažādu partiju politiķiem,

dažādu profesiju iepazīšana, skatījums uz karjeras nākotni un izglītības iespējām,

ēdiena gatavošana, kas bija neatņemama daļa no katras nodarbības.

Atskata laikā uzspēlējām Kahoot, kur bija sagatavoti dažādi jautājumi gan par Ziemassvētkiem, gan dabu, gan politiku, gan JAC.

Konstatējām, ka šī gada laikā lielākā veiksme vai zināšnu bagāža uzvaras ir sniegusi Diānai.

Nodarbību noslēdzām ar to, ka jaunieši skaitīja dzejoļus, lai saņemtu Biedrības "Bērnu rīts" sagādātās saldumu paciņas. Tā kā dzīvojam tehnoloģiju laikmetā, jaunieši bija attapīgi un izmantoja telefonus, lai atrastu vei nu dziesmas vai dzejoļus, dziesmas gan visi mēģinājma dziedāt kopā. Ziemassvētku vecīša pienākumus pildīja JAC vadītāja Agnese, par ko viņai sakām paldies. Ziemassvētku vecītis var lepoties ar tādu palīgu, jo neviens nesaņēma dāvanu kamēr nebija noskaitīts dzejolītis.

Kā jau pie svētku mēneša pienākas tad kopā arī izbaudījām kopīgi sagatavotu svētku mielastu.

        Jaunieti, ja arī tev ir brīvs laiks un vēlies lietderīgi pavadīt laiku, joprojām gaidām aktīvus brīvprātīgos! Pieteikties pie Edgars Muktupāvels tālr.27566777

         Nodarbības finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Sabiedrības integrācijas fonda Latvijas valsts budžeta finansētās programmas „NVO fonds” projekts " Jauniešu aktivitātes Darām kopā ", projekta Nr. 2023.LV/NVOF/MAC/017/43




35 views0 comments
bottom of page