top of page

44. nodarbība Meistarklase “Mans organizēts skapis”

09.03.2024. Rīgas 10 jaunieši no “Jauniešu atbalsta centrs”, “Vita”, “Imanta” vecumā no 12-24 gadiem pulcējās Rīgas Bērnu, jauniešu un ģimeņu sociālā atbalsta centra Struktūrvienībā “Jauniešu atbalsta centrs”, Imantas 7.līnija 4, Rīga, lai piedalītos meistarklase “Mans organizēts skapis”

Nodarbību vadīja Edgars Muktupāvels sadarbībā ar Mārīti Ločmeli un telpu organizēšanas speciālisti un kārtošanas konsultanti Mariju Zaicevu., asistenti Viktorija Sidunova.

Nodarbības laikā jaunieši aktīvi klausījās teorētisko daļu:

• Diskusijas procesā noskaidrojām fiziskus, psiholoģiskus un emocionālus šķēršļus, kas traucē uzturēt māju/istabu kārtībā. Ar vizualizācijas palīdzību izskatījām organizēta skapja priekšrocības un mērķus.

• Apguvām kārtošanas pamatprincipus.

• Iemācījāmies sakārtota skapja sekvences, drēbju glabāšanas un locīšanas veidus.

• Katram dalībniekam bija iespēja patrenēties drēbju locīšanā specialistes vai asistentes uzraudzībā.

• Uzzinājām, kā organizēts skapis var kļūt par organizētas un sakārtotas dzīves sākumu.

Prezentācija šeit:


Meistarklase Skapis (3)
.pdf
Download PDF • 5.69MB

Pēc Skapja sakārtošanas jaunieši pagatvoja vienkāršas pusdienas karstmaizītes ar vistas šķinķi.

Ja arī Tev ir interese kopīgi apgūt jaunas prasmes, iepazīties ar citiem jauniešiem vai iemācīties kādu gardu recepti, droši piesakies uz mūsu nodarbībām! Pieteikties pie Edgars Muktupāvels tālr.27566777

Nodarbības finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Sabiedrības integrācijas fonda Latvijas valsts budžeta finansētās programmas „NVO fonds” projekts " Jauniešu aktivitātes Darām kopā ", projekta Nr. 2023.LV/NVOF/MAC/017/43




12 views0 comments
bottom of page