top of page

“Kopdare” pirmais pasākums “Projekta atklāšana un Latvijas dzimšanas dienas svētku mēneša svinības”

Kādā sniegaini baltā dienā, projekta “Kopdare”, ietvaros 29.11.2023. sarīkojām pirmo no septiņiem kultūras izglītojošajiem pasākumiem Rīgā, NVO namā, “Projekta atklāšana un Latvijas dzimšanas dienas svētku mēneša svinības”.

Pasākuma vadītājs Edgars Muktupāvels iepazīstināja dalībniekus ar plānotajiem pasākumiem, sniedza ieskatu Latvijas vēsturē, kā arī sadarbībā ar brīvprātīgajiem organizēja dažādas aizraujošas aktivitātes. Pasākumā dalībnieki ieguva jaunus draugus, uzzināja interesantus faktus par Latvijas vēsturi un mūsdienām. Iesaistījās gan fiziski aktīvās spēlēs, gan pārbaudīja savas zināšanas divās erudīcijas spēlēs. Pasākuma noslēguma visi kopīgi baudījām svētku mielastu un īpaši gardo medus kūku.

Paldies 4 brīvprātīgajiem – Danielam, Ivitai, Andrejam un Katrīnai, kuri iesaistījās pasākuma sagatavošanā un sniedza palīdzīgu roku pasākuma norisē.

Paldies par aktīvu iesaisti, dalību un jautri pavadīto laiku, gan Ukrainas bēglim Andrejam, gan mazākumtautību jauniešiem un pedagoģei no Rīgas Valsts klasiskās ģimnāzijas, Kirilam no grupu mājas, tāpat arī Diānai, kura piedalījās ar savu dažus mēnešus veco meitiņu, un visiem citiem dalībniekiem par pozitīviem mirkļiem un pārliecību, ka kopā esam lieliska sabiedrība.

Biedrības “Jauniešu centrs Dari Vari” projekta “Kopdare” nākamais pasākums Saulgriežu tradīcijās, jau pavisam drīz 23.decembrī!

Pieteikšanās līdz 20/12/2023 aizpildot dalībnieku pieteikšanās anketu: https://ej.uz/kopdare-anketa

Projektu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Sabiedrības integrācijas fonda Latvijas valsts budžeta finansētās programmas „Mazākumtautību un sabiedrības saliedētības programma” projekts "Kopdare", projekta Nr. 2023.LV/MTSP/11




25 views0 comments
bottom of page