top of page

Nodarbība “Futbols” Atskaite

15.07.2023. Rīgas jauniešiem, noritēja 23-24. nodarbība, piecu stundu garumā.

Nodarbība “Futbols”, RPBJC struktūrvienībā “Jauniešu atbalsta centrs”, Imantas 7.līnija 4, Rīga.


Nodarbībās piedalījās 15 jaunieši no “Jauniešu atbalsta centrs”, “Vita”, “Apīte”, “Imanta” vecumā no 15-21 gadiem. Paldies 3 brīvprātīgajiem, kuri palīdzēja sagatavot un realizēt nodarbību, tā apgūstot plānošanas un realizēšanas prasmes.

Nodarbību vadīja Edgars Muktupāvels.

Nodarbības mērķis bija kopā ar jauniešiem plānot un organizēt, augustā plānotās futbola “Sadraudzības spēlēs”. Nodarbības ietvaros jaunieši iesaistījās, gan futbola turnīra organizēšanā, gan citu aktivitāšu plānošanā, tāpat izpētīja futbola spēļu noteikumus, kopīgi veidoja stratēģiju futbola turnīram, kā arī plānoja saspēles visām plānotajām komandām.

Vasara un sportošana ir ļoti svarīga iespēja, kas jauniešus motivē aktīvi pavadīt brīvo laiku un iesaistoties biedrības nodarbībās, sniedz pieredzi pasākumu rīkošanā un organizēšanā.

Fiziskās aktivitātes jauniešiem dod iespēju lietderīgi pavadīt laiku un ievirzīt savu enerģiju pozitīvā gultnē, kā arī saliedēties un veidot komandas garu.

Lai lietderīgāk izmantotu nodarbības laiku, šoreiz pusdienas tika pasūtītas no vietējās kafejnīcas.


Jaunieti, ja arī tev ir brīvs laiks un vēlies lietderīgi pavadīt laiku, joprojām gaidām aktīvus brīvprātīgos futbola turnīram! Pieteikties pie Edgars Muktupāvels tālr.

Nodarbības finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Sabiedrības integrācijas fonda Latvijas valsts budžeta finansētās programmas „NVO fonds” projekts " Jauniešu aktivitātes Darām kopā ", projekta Nr. 2023.LV/NVOF/MAC/017/43








30 views0 comments
bottom of page