top of page

Pilsoniskās līdzdalības nodarbība jauniešiem "Brīvprātīgais darbs" JAC - atskaite


Ir pavadīta jauniešu projekta "Darām kopā" 1.nodarbība “Pilsoniskā līdzdalība, Brīvprātīgais darbs”, RPBJC struktūrvienībā “Jauniešu atbalsta centrs” Imantas 7.līnija 4, Rīgā, LV-1084, 05.02.2022. pulksten 13:00. Nodarbībā piedalījās 10 jaunieši no “Jauniešu atbalsta centrs”, vecumā no 17-24 gadiem.

Jaunieši iepazinās ar “Brīvprātīgā darba likums”: https://likumi.lv/ta/id/275061-brivpratiga-darba-likums Veica pārrunas, kas jauniešiem ir brīvprātīgais darbs, kā jaunieši to saprot un galvenais vai viņiem ir vēlme veikt Brīvprātīgo darbu par kuru nesaņem atalgojumu. Patiesi bija patīkami dzirdēt, ka jaunieši ir gatavi iesaistīties Brīvprātīgajā darbā, bija arī, kas izteicās, ka vēlas apdomāties. Iepazīstinājām arī jauniešus par biedrības sasniegumiem un darītajiem darbiem 2021.gadā, kā arī, ka Biedrības darbs tika novērtēts un biedrība ir saņēmusi “Gada brīvprātīgais 2021” Goda zīmi.

Projektu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Sabiedrības integrācijas fonda Latvijas valsts budžeta finansētās programmas „NVO fonds” projekts “Darām kopā”, projekta Nr. 2022.LV/NVOF/MAC/16/14

5 views0 comments
bottom of page