top of page

Biedrības “Latvijas Pilsoniskā alianse” 2023.gada kopsapulcē.

04.03.2023. Biedrības “Jauniešu centrs Dari Vari” (turpmāk tekstā - Biedrība) valdes priekšsēdētājs Edgars Muktupāvels piedalījās Biedrības “Latvijas Pilsoniskā alianse” (turpmāk - LPA) 2023.gada kopsapulcē.

Kopsapulcē, kas notika 24.martā tiek uzklausīts ziņojums par 2022.gadā sasniegto un padarīto, Padomes locekļu vēlēšanas, kā arī citi jautājumi.

Jau iepriekš gatavojoties kopsapulcei valdes sastāvā pārrunājām, ko atbalstam, kādi ir iebildumi un kāds būs Biedrības balsojums katrā jautājumā.

Tā kā biedrībai nebija pieņemams kā tika izvirzīti Padomes locekļa kandidāti, biedrības pārstāvis balsoja pret visiem kandidātiem.

Biedrība uzskata, ka LPA dara lielu, smagu un nepieciešamu darbu NVO vārdā un sabiedrības vārdā, ko arī atbalsta un iespēju robežās izsaka savu redzējumu.

Nodarbības finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Sabiedrības integrācijas fonda Latvijas valsts budžeta finansētās programmas „NVO fonds” projekts " Jauniešu aktivitātes Darām kopā ", projekta Nr. 2023.LV/NVOF/MAC/017/43





11 views0 comments
bottom of page