top of page

Nodarbība jauniešiem "Sporta diena Rīgas sociālās aprūpes centrs "Gaiļezers atskaite

22.10.2022. Rīgas jauniešiem, noritēja 68, 69, 70. nodarbība, deviņu stundu garumā. Pilsoniskās līdzdalības nodarbība jauniešiem "Sporta diena Rīgas sociālās aprūpes centrs "Gaiļezers ", RSAC “Gaiļezers” (Hipokrāta ielā 6, Rīgā), RPBJC struktūrvienībā “Jauniešu atbalsta centrs”, Imantas 7.līnija 4, Rīga.

Nodarbībās piedalījās 19 jaunieši no “Jauniešu atbalsta centrs” vecumā no 14-24 gadiem. Paldies 7 brīvprātīgajiem, kuri palīdzēja sagatavot un realizēt nodarbību, tā apgūstot plānošanas un realizēšanas prasmes.

Nodarbību vadīja Edgars Muktupāvels kurš kā jau ierasts darbojās ar jauniešiem izmantojot neformālās izglītības metodes.


Mūsu uzdevums bija:

Organizēt un novadīt sporta aktivitātes RSAC "Gaiļezers" iedzīvotājiem, aicinot brīvprātīgā darba aktivitātēs iesaistīties jauniešus.

Kopīgas maltītes gatavošanu Jauniešu atbalsta centrā

Apkopot dienas laikā iegūtās emocijas un atziņas

Ko tad īsti darījām :

Šī diena tika pavadīta savu laiku veltot brīvprātīga darba veikšanai. Projekta nodarbību ietvaros brīvprātīgo darbu esam veikuši vairākkārt.

Šoreiz piedalījāmies sporta spēļu organizēšanā un vadīšanā. Jauniešiem bija iespēja iegūt pieredzi, palīdzot pansionāta “Gaiļezers” iedzīvotājiem pārvietoties, kontaktējoties un arī palīdzot veikt sporta aktivitātes. Dienas gaitā bija ļoti gaiša un patīkama atmosfēra. Bija prieks redzēt smaidus un pateicīgas acis. Seniori ļoti novērtēja jauniešu vēlmi veltīt savu laiku un enerģiju, lai kopā lieliski pavadītu laiku. Diena bija aizraujoša un piesātināta gan senioriem, gan jauniešiem.

Kā jau katru nodarbību jaunieši bija nopelnījuši pilnvērtīgas un sātīgas pusdienas. Tās gatavojām un baudījām JAC telpās. Šeit, baudot garšīgu ēdienu, tika pārrunāta dienas gaita. Ir patīkami vērot jauniešu prieku par labi padarīto.


Projektu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Sabiedrības integrācijas fonda Latvijas valsts budžeta finansētās programmas „NVO fonds” projekts “Darām kopā”, projekta Nr. 2022.LV/NVOF/MAC/16/14



14 views0 comments
bottom of page