top of page

Nodarbība “Radošuma prasmju treniņš " atskaite

Updated: May 31, 2023

06.05.2023. Rīgas jauniešiem, noritēja 12-13 nodarbība, piecu stundu garumā.

Nodarbība “Radošuma prasmju treniņš "”, RPBJC struktūrvienībā “Jauniešu atbalsta centrs”, Imantas 7.līnija 4, Rīga.

Nodarbībās piedalījās 10 jaunieši no “Jauniešu atbalsta centrs”, “Vita”, “Apīte”, “Imanta” vecumā no 14-24 gadiem. Paldies 3 brīvprātīgajiem, kuri palīdzēja sagatavot un realizēt nodarbību, tā apgūstot plānošanas un realizēšanas prasmes.

Nodarbību vadīja Agnese Ditke izmantojot ar improvizācijas terapijas metodēs.

Radošums

Nodarbības laikā jaunieši ar aktiermeistarības un improvizācijas vingrinājumiem attīstīja savu radošumu, novērošanas prasmes, spēju reflektēt par notikušo un prasmes rīkoties neierastās situācijās. Tika trenēta drosme būt smieklīgam un muļķīgam, prasme improvizēt neierastās un pat sarežģītās situācijās, kā arī veidota radoša pieeja lietām.

Dienas noslēgumā jaunieši atzina, ka lieliski pavadījuši laiku, iemācījušies sevi pasniegt brīvāk, ieguvuši vairāk atvērtības un spēju paskatīties uz ikdienišķām lietām no neierasta skatu punkta.

Ja arī Tev ir interese kopīgi apgūt jaunas prasmes, iepazīties ar citiem jauniešiem vai iemācīties kādu gardu recepti, droši piesakies uz mūsu nodarbībām!

Nodarbības finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Sabiedrības integrācijas fonda Latvijas valsts budžeta finansētās programmas „NVO fonds” projekts " Jauniešu aktivitātes Darām kopā ", projekta Nr. 2023.LV/NVOF/MAC/017/43







40 views0 comments
bottom of page